Numele

EmailTermeni si conditii

Sunteti bineveniti la www.cadouriunicat.ro si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati.
Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii.
Daca vizitati magazinul www.cadouriunicat.ro sau folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

Siteul www.cadouriunicat.ro este proprietatea SC.UNIQUE STYLE ART SRL
SC. UNIQUE STYLE ART SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii de utilizare si continutul site-ului fara o notificare prealabila.
Datele personale introduse de cumparator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite
confirmarea comenzilor, livrarea produselor sau anuntarea promotiilor. in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Proprietarul acestui site si/sau companiile cu care colaboreaza acesta vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site.
Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor, informari despre eventualele promotii, pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului etc.
Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


SECURITATEA INFORMATIILOR

SC UNIQUE STYLE ART S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.
SC UNIQUE STYLE ART S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mailurile expediate de www.cadouriunicat.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.
De asemenea, SC UNIQUE STYLE ART SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

CONDITII UTILIZARE

Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.cadouriunicat.ro, inclusiv layout-ul grafic, imaginile, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de SC UNIQUE STYLE ART SRL., de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre SC UNIQUE STYLE ART Intreg continutul web site-ului www.cadouriunicat.ro ca opera colectiva, este detinut de SC UNIQUE STYLE ART SRL si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. Siglele, logo-urile, denumirile de produse ce nu apartin SC UNIQUE STYLE ART SRL.sunt proprietatea detinatorilor acestora.
Intregul continut al www.cadouriunicat.ro este destinat folosirii personale, necomerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, necomercial, fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in diverse retele media, si fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert.
Nici un drept nu va fi transferat catre dumneavoastra prin descarcare (download) a materialelor. SC UNIQUE STYLE ART SRL. isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat.
Afara de drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul www,cadouriunicat.ro fara a obtine permisiune scrisa din partea SC UNIQUE STYLE ART SRL.
SC UNIQUE STYLE ART SRL., prin intermediul site-ului www.cadouriunicat.ro depune eforturi constante pentru ca informatia prezentata sa fie corecta si completa. In acelasi timp www.cadouriunicat.ro nu acorda nici o garantie si nu poate fi tras la raspundere in nici un fel si pentru nici o situatie.
SC UNIQUE STYLE ART SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca SC UNIQUE STYLE ART SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
(1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
(2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe site-ul www.cadouriunicat.ro;
(3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
(4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
(5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. SC UNIQUE STYLE ART SRL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, politicii invederate mai sus.
Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat SC UNIQUE STYLE ART SRL impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de SC UNIQUE STYLE ART SRL. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la contact@cadouriunicat.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii etc. utilizati adresele specifice puse la dispozitia dumneavoastra pe acest site, in sectiunea CONTACT.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, nepotriviri, sau alte defecte/deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. SC UNIQUE STYLE ART SRL. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau
publicitara).
Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. In nici un caz SC UNIQUE STYLE ART SRL. nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca SC UNIQUE STYLE ART SRL a fost informata asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.
Vizitarea www.cadouriunicat.ro si utilizarea informatiilor prezentate este facuta exclusiv pe propria dumneavoastra raspundere. Va solicitam incetarea imediata a utilizarii serviciilor www.cadouriunicat.ro daca nu sunteti de acord cu cele stipulate anterior.
In situatia in care observati informatii incorecte sau alte inadvertente va rugam sa ne contactati si vom incerca remedierea in cel mai scurt timp.

PRODUSELE:

Produsele prezentate pe acest portal sunt lucrate manual, pozele acestor produse apartin in totalitate firmei SC UNIQUE STYLE ART SRL.
Atragem atentia ca unele produse pot avea mici defecte, defecte care au survenit in momentul conceperii lucrarii de catre artist. Pentru toate produsele prezentate pe acest site SC UNIQUE STYLE ART SRL ofera o garantie de 10 zile. In cazul in care produsul nostru nu va multumeste, il puteti trimite inapoi catre firma noastra in maxim 10 zile de cand ati primit produsul si va veti primi banii inapoi.

LITIGII:

Orice litigiu aparut intre clienti si firma noastra va fi rezolvat pe cale amiabila.
in spiritul multumirii oricarui client va invitam sa rezolvati orice insatisfactie legata de calitatea produselor noastre la adresa: contact@cadouriunicat.ro
In caz contrar competenta revine instantelor de judecata romane

RESPONSABILITATEA PRIVIND PRODUSELE PREZENTATE SAU COMANDATE:

SC UNIQUE STYLE ART SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. SC UNIQUE STYLE ART SRL. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. De asemenea, SC UNIQUE STYLE ART SRL. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

getamap.org | es | fr | de | nl | da | sv | getamap.net | ro | fr | es | de | viewweather.com | de | es | fr | ro | br
| getamovie.org carpati.org patentsmania.com | lyricsinfo.org
<